IMG-20130319-WA0001 (Medium)Tobias Versteeg
: Drums and vocals

Willy Pieters: Slappin’ bass and vocals

Douwe van der Meer: Guitar and vocals

Douwe zingt en speelt al sinds mensenheugenis rockabilly muziek. Van lead guitar naar rhythm guitar naar contrabas en weer terug. De rode draad in dit geheel waren altijd de lead zang en Willy (zie hieronder). Na vele bandjes en als klapstuk een optreden in  ‘Waar is Elvis!? op RTL4 nu neergestreken bij de StoneCityRollers! Een professionele, energieke en superenthousiaste Semi-Acoustic Rockabillyband waar uw en ons plezier voorop staat. Zelfs het oefenen met deze band is altijd een feest! Wij verwelkomen de nieuwe stroming ‘Semi-Acoustic Happybilly Music!’

Willy is opgegroeid met Elvis en had maar één droom, nml.: “zelf spelen in een rock and roll/rockabilly band; blues band; big band; jazz band.” Inmiddels heeft hij “verschillende” stijlen gespeeld (tot zelfs ver over de grens), “overal” gespeeld met verscheidende bands maar altijd met bezieling want dat is het kenmerk van deze rocker! Samen met zijn beste vriend Douwe begonnen op zolder en nog steeds aktief met wat hij het liefst doet : SPEULUHHHH!!!!! Voelt zich helemaal thuis in de StoneCityRollers want muziek maken SAMEN met je vrienden is ONBETAALBAAR!

Tobias is ooit begonnen op een gammele snaredrum in een akoestisch rockabilly bandje met Douwe en inmiddels speelt hij al heel wat jaartjes drums. Na in verschillende bandjes met uiteenlopend genre gespeeld te hebben, nu weer terug in de vertrouwde combi met Douwe en Willy. Want, rock ‘ n roll is where the heart is! De kick van spelen ziet hij vooral in het creëren van een eigen geluid: een basis van ouderwets sompige billy met harmonieuze meerstemmige zangpartijen, dat is SCR!